Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (3.74 secunde)
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare.
Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa! ... O noapte, doua si apucati-va de treaba. ... Probabil si pentru telespectatori! ... Serban a facut un gest de onoare de a se retrage si nu putea fi altfel acum.
Dupa cum era de asteptat, Traian Basescu a reusit sa-si impuna omul la conducerea super serviciului secret infiintat vineri printr-o hotarare a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT).
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare:
Democratii au decis sa-si axeze activitatea din Executiv pe domeniile infrastructurii si administratiei, cei doi ministri care coordoneaza aceste zone stabilindu-si prioritatile in cadrul conducerii PD. ... Presedintele formatiunii, Emil Boc, a declarat ca, in unanimitate, conducerea democrata a stabilit doua teme majore - infrastructura si administratia publica locala.
14 Martie - Negoita la Dinamo Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut recent o conferinta de presa pentru a anunta calendarul evenimentelor si planurile pentru anul 2017.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
Senatorul PSD Vasile Dancu a anuntat ieri la Timisoara ca pregateste mai multe barometre de opinie pentru studiul vietii urbane, astfel incat cei care ocupa functii publice in marile orase sa fie evaluati dupa criterii reale, si nu dupa "gargara politica".
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami se va difuza in reluare duminica, de la ora 18.00 - 19.00 si marti, de la ora 13.00 - 14.00, la CURIER TV live.
Democratii constanteni se asteapta ca in cursul zilei de astazi, cel mai probabil dupa-amiaza, sa dea explicatii secretarul general al PD, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.
Calendarul fuziunii nu este inchis, nu am inchis poarta fuziunii dintre PD si PNL. Dar asta nu inseamna ca PD nu-si va continua demersul de a crea un partid de centru-dreapta afiliat la PPE si fundamentat pe doctrina populara.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat, a tinut sa lamureasca ieri o parte din problemele create de iesirea de saptamana trecuta a lui Vasile Francu.
Sotii Vasile si Maria Andrei au participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, cu un covor oltenesc din lana - la 450 RON, icoana veche de 50 de ani, obiecte din ceramica, portelan, alama, bronz, vas din alama argintata - la 120 RON, vederi, carti postale vechi, linguri vechi, lucrate manual - intre 50 - 250 RON, statueta de bronz - la 300 RON, doua sfesnice - la 400 RON, rasnita - la 80 RON.
Democratii resping din nou acuzele referitoare la ademenirea primarilor de la alte partide prin santaj si adauga ca motivul pentru care nu au in acest moment reprezentanti acuzati de coruptie este ca in PD s-a facut curatenie inca de pe vremea conducerii lui Traian Basescu.
Legea lustratiei se zbate inca in comisii si comitii.
Familiile din Dolj afectate de inundatiile produse in ultima perioada vor primi un ajutor umanitar de urgenta, constand in alimente si combustibili.
El a primit vizita a doi ministri romani, de interne si de externe, dar si a unui presedinte de partid, Emil Boc. De pe patul de spital, presedintele a vorbit la telefon cu comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, si cu presedintele Comisiei europene, Jose Manuel Durao Barroso.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, secretar general al PD, a afirmat miercuri seara ca inlocuirea din functie a premierului Tariceanu nu ar fi o dovada de instabilitate politica.
Surse din conducerea PD au declarat pentru Mediafax ca cele patru partide ale coalitiei de guvernamant pregatesc o restructurare de substanta a Executivului, care va fi anuntata dupa ce PNL, PD, PC si UDMR vor finaliza negocierile in privinta posturilor pe care le pierd sau le castiga in administratia centrala.
google-analytics.com